Yhden aikakauden loppu – uuden alku

Tämä on VoiceManualin joulukirje ja meillä on kahdenlaisia uutisia.

VoiceManualin päivittäminen loppuu

Näin jouluvalmistelujen lomassa myös VoiceManual valmistautuu suuriin muutoksiin. Me VoiceManualin kirjoittajat olemme nimittäin päättäneet lopettaa blogimme päivittämisen, mikä tekee tästä kirjoituksesta viimeisemme. VoiceManualin ydintarkoitus ei valitettavasti päässyt toteutumaan haluamallamme tavalla, jonka vuoksi näemme tämän ratkaisun blogimme kannalta parhaaksi.

VoiceManualista tällä hetkellä löytyvät artikkelit jäävät kuitenkin toistaiseksi kaikkien luettaviksi tuttuun osoitteeseen voicemanual.net. Jossain vaiheessa sivusto poistetaan lopullisesti.

Haluamme kiittää lämpimästi kaikkia lukijoita ja kommentoijia yhteisestä vuodesta laulutekniikan parissa! Olemme saaneet teiltä runsaasti kiitosta ja hyvää palautetta vuoden aikana. Teitä varten tätä kirjoitimme. Lämmin kiitos tuestanne.

Hykerryttäviä uutisia – vuosi 2020 alkaa #lauluhyggellä

Kuitenkaan meidän kirjoittajien yhteistyö ei lopu tähän, sillä VoiceManualin tekemisestä inspiroituneina keskitymme seuraavaksi laulamiseen erilaisesta näkökulmasta:

Lauluhygge kuvaa sitä onnen ja mielihyvän tunnetta, jonka laulaminen sekä laulun kuunteleminen saavat aikaan monissa erilaisissa elämän tilanteissa.

#lauluhygge

Toivommekin lämpimästi, että laitatte sivumme seurantaan – niin nettisivumme, Facebook-sivumme kuin Instagraminkin – luvassa on postauksia niistä asioista, jotka ovat alunperin saaneet meidät kaikki innostumaan laulamisesta ja lauluista. Lauluhygge aloittaa aktiivisen toimintansa nettisivulla osoitteessa www.lauluhygge.com sekä sosiaalisessa mediassa heti vuosikymmenen alussa, eli 1.1.2020.

Hyvää joulua!

Nyt haluamme toivottaa jokaiselle lukijallemme rauhallista joulua; toivottavasti se sisältää myös paljon laulusta nauttimista. Aloitetaan uusi vuosi sitten yhdessä #lauluhyggen parissa. Täältä pääset mukaan.

Lämpimin terveisin,

Jaana ja Antti