VoiceManualTREENAA ÄÄNTÄSI FIKSUSTI

VoiceManualin perustajien, kahden koulutetun ammattilaulajan ja laulunopettajan, tavoitteena on tarjota luotettavaa ja käytännönläheistä tietoa laulusta ja äänenkäytöstä kaikille kiinnostuneille. Toiveenamme on tehdä oppimismatkastasi äänenkäytön parissa tehokkaampaa ja selkeämpää.

Tämä blogi toimii laulu- ja äänenkäytön koulutuksen kanavana, jollaista olisimme itsekin toivoneet päästä hyödyntämään omien lauluun ja äänenkäyttöön liittyvien tavoitteidemme saavuttamiseksi. Blogiin julkaistaan uusia kirjoituksia säännöllisesti, ja ne on luokiteltu eri tasoihin tavoittaakseen niin vasta-alkajien kuin kokeneiden ammattilaulajien tarpeet:

Laulunopiskelu on jatkuva prosessi. VoiceManualin tarkoituksena on tehdä omasta etenemisestäsi äänenkäytön opiskelussa helpompaa ja nopeampaa. Toivomme blogimme olevan suureksi hyödyksi omalla polullasi.

Opi keskeisistä äänen toimintaan liittyvistä aiheista täällä blogissamme, ja harjoittele niitä pätevän laulunopettajan kanssa. Kun tietää mitä ja miten harjoittelee, on puolet työstä jo käytännössä tehty! Miten sinä haluaisit laulaa?