Tilaus- ja sopimusehdot

Yleistä VoiceManual-verkkokaupasta

VoiceManual-verkkokauppaa ylläpitää VoiceManual Oy (y-tunnus 2968581-6), jonka kotipaikka on Kuopio, Suomi.

Toimitamme koulutuksemme pääasiassa verkon välityksellä tilaajille lähetettyjen ohjeiden mukaan. Mikäli koulutus sisältää lähikoulutusta, siitä on mainittu erikseen koulutuksen tiedoissa. Verkkokauppamme hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen muutoksiin.

Koulutuksen ostaminen verkossa on sitova ja maksu toimii samalla ilmoittautumisena koulutukseen. Maksua ei palauteta, mikäli asiakas on estynyt osallistumaan koulutukseen sovittuna ajankohtana. Fyysisten tuotteitteilla (esim. kirjat) on 14 vuorokauden palautusoikeus.

Mikäli VoiceManual ei toimita ostamaasi palvelua tai tuotetta sovitusti (koulutuksen peruuntuminen), palautetaan maksut ostajalle tai annetaan mahdollisuus maksun käyttämiseen toiseen palveluun.

Maksutavat

Käytämme verkkokaupassamme Klarna Checkout -maksutapaa. Se on sinulle turvallinen maksutapa. Klarna Checkoutilla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.

VoiceManual toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä niiden toimittajana asiakkaalle. VoiceManual huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai tai sinulla on tilaukseesi liittyvää kysyttävää, ole yhteydessä suoraan VoiceManualiin voicemanualsuomi@gmail.com.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.